00359 887330771 00359 887330771

ВИЗИЯ

Нашата компания знае, че марковата идентичност на всеки производител включва в себе си редица аспекти, които карат хората да купуват и предпочитат дадена марка – стойност, начин на възприемане, лоялност на клиента. Всички тези фактори неизбежно рефлектират и върху опаковката, която презентира Вашия продукт, увеличавайки доверието на потеребителя в него.
Ние съзнаваме, че главната цел на всеки производител е да постигне лоялност у своите клиенти към неговия продукт, а първото съприкосновение с него е опаковката, в която е поставен. Ето защо това преживяване трябва да е основано на впечатления като атрактивност, качество и достъпност.

ТЕХНОЛОГИЯ


Печата е на база ролен флексопечат, с възможности за висококачествен печат върху PP, PVC, PET фолиа и UV лакиране и позволява евтина и бърза предпечатна подготовка.
Възможност за цялостна предпечатна подготовка, графично оформление, сканиране и цветоотделяне. Наличие на електронен трансфер на данни чрез електронна поща и FTP сървър.

ЕКИП


За да постигнем възможно най-доброто изпълнение за Вашия продукт, нашият екип ще Ви осигури експертни съвети, които да Ви ориентират в избора на точните материали и печатащи технологии за желаните от Вас продукти в съответствие с Вашето усещане и виждане какво искате за марката си.